de juiste bril vindt u bij Brouwer Optiek

Als je een bril nodig hebt, is het natuurlijk wel zo leuk wanneer het een bril is waar je blij mee bent. Het is belangrijk een montuur te kiezen dat bij je past. Niet alleen qua pasvorm maar ook bij je persoonlijkheid. Dat is dan ook de reden dat we altijd een ruime keus aan monturen op voorraad hebben. Deze collectie verandert het hele jaar door.

 

Het belangrijkste is natuurlijk dat je ook nog goed met de bril ziet. Er zijn meerdere fabrikanten van glazen en er zijn heel veel glassoorten. We gaan dus graag in gesprek met u om te kijken welk type glazen het beste bij u past.

 

Onze huidige collectie bestaat uit kleine, grote en exclusieve merken. Hierbij een overzicht van onze merken: Adidas, Anne et Valentin, Bellinger, Blac, Blackfin, Diesel, Dutz, Esprit, Etnia Barcelona, Face a Face, Inface, JF Rey, Johan von Goisern, Lindberg, Look, Oakley, Orgreen, Polo, Ralph Lauren, Porsche Design, Prodesign, Ralph Lauren, Ray Ban, Rodenstock, Silhouette, Tod’s, Tom Ford en Woodone.

 

Ook hebben we een speciale kindercollectie in ons assortiment. Kinderbrillen worden speciaal voor kinderen ontworpen en volledig op de kleintjes afgestemd. Tijdens de groei van uw kind verandert immers ook de bouw van het gezicht en daar houden onze brillen rekening mee. Hierbij een overzicht van de kindercollectie merken:

Adidas, Capo, Dutz Kids, Look at me, Nike, Ray-Ban, Vingino en Youpi.

 

Bekijk hieronder een klein overzicht van onze geweldige merken en collectie!

modellen

modellen

modellen

modellen

modellen

modellen

modellen

modellen

modellen

Voor ons gehele assortiment bent u van harte welkom bij ons in de winkel!