Glasadvies - Scherp zicht op alle afstanden

Scherp zien is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij het ouder worden ontspringt uiteindelijk niemand de dans en krijgt iedereen te maken met kijkproblemen. Een leesbril is dan vaak een eerste hulpmiddel om weer scherp te zien op de korte afstand. Als u op elke afstand weer scherp wilt zien en wilt genieten van natuurlijk scherp zicht is een multifocale bril de ideale oplossing. Zo kunt u met één bril weer op alle afstanden scherp zien!

 

Doordat het glas van een multifocale bril is opgebouwd uit verschillende sterktes welke in elkaar overlopen is het glasontwerp complex. Hierdoor bestaan er grote verschillen in kwaliteit. Varilux is het eerste multifocale brillenglas, uitgevonden in 1959. Varilux is tot vandaag nog altijd ongeëvenaard en blijft innoveren om u te laten genieten van het beste zicht.

 

Maar wat is er nu eigenlijk belangrijk als het gaat om (multifocale) brillenglazen?

 

 

Het verschil tussen standaard brillenglazen en gepersonaliseerde brillenglazen

 

Geen oog is hetzelfde, zelfs uw linker- en rechteroog verschillen van elkaar. Voor een optimaal resultaat is het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk persoonlijke eigenschappen van uw ogen mee te nemen in het glasdesign van uw brillenglazen. Daarom is het belangrijk dat er een oogmeting plaatsvindt door een vakkundige opticien die beschikt over de meest geavanceerde meetapparatuur. Door middel van het Visioffice meetsysteem kan uw opticien diverse gegevens verzamelen die uniek zijn voor uw kijkgedrag, uw ogen en het montuur dat u heeft gekozen, waardoor het glasontwerp daar op aangepast kan worden. Dit resulteert voor de drager in een ongeëvenaard scherp zicht, brede kijkgebieden en een zelfverzekerd gevoel.

 

Een brillenglas dat aangepast is aan de unieke eigenschappen van uw ogen werkt perfect samen met uw ogen. De gepersonaliseerde brillenglazen van Varilux werken perfect samen met uw ogen, zodat u als brildrager geniet van een contrastrijk en haarscherp beeld!

 

Kom langs in de winkel en informeer naar de beste Varilux kijkoplossing voor u.

 

 

Ons kijkgedrag is de afgelopen jaren sterk veranderd en dat vraagt veel van onze ogen. We kijken vaak en lang naar grote en kleine beeldschermen. Zonlicht en kunstlicht wisselen elkaar regelmatig af. Daarnaast willen we snel kunnen reageren tijdens het autorijden of sporten. Ieder oog is uniek. Net zoals een vingerafdruk uniek is. Met personalisatie wordt ieder brillenglas op maat gemaakt om u het beste zicht en comfort te geven. Een gepersonaliseerd brillenglas houdt dus rekening met de unieke eigenschappen van uw ogen.

 

Er is daarom een grote keuze aan brillenglazen en monturen.Wij kunnen u helpen om een combinatie te vinden die past bij uw behoeften en levensstijl.

 

360 graden scherp zicht met Essilor 360 Fit

Veel traditionele unifocale brillenglazen geven een goed zicht als u door het midden van het glas kijkt, maar niet als u bijvoorbeeld vanuit uw ooghoeken iets wilt zien. Het gevolg is dat u uw hoofd meer moet bewegen om te kunnen zien waar u naar kijkt. Essilor 360°™ FIT brillenglazen bieden wel scherp zicht op elk punt van het brillenglas, ongeacht welke richting u op kijkt! Wilt u ook moeiteloos het beste halen uit uw ogen? Ga voor gepersonaliseerde Essilor 360°™ FIT brillenglazen!

 

 

De Varilux Multifocale glazen

Weg met beperkingen van multifocale glazen! Heeft u met uw huidige bril weleens een onzeker gevoel  bij het traplopen? Moet u uw houding steeds aanpassen als u leest? Lijkt alles om u heen te bewegen? Aan deze beperkingen die multifocale brillenglazen vaak hebben, maken de Varilux S 4D brillenglazen een eind. Scherp zicht op alle afstanden en in alle vrijheid! Voor super scherp zicht, van dichtbij tot veraf, met vloeiende overgangen ertussen in. De kwalitatieve brillenglazen van Varilux zorgen voor een optimaal kijkcomfort, de hele dag door. Toch weten we dat sommige situaties vragen om een bril met specifieke eigenschappen. Bijvoorbeeld tijdens het autorijden, sporten, iemand die heel veel leest een aparte leesbril, of ben je misschien een game-fan. Dan zijn er ook hiervoor specifieke glazen om je ogen te laten ontspannen en te beschermen.

Wilt u de vrijheid die een multifocale bril met Varilux S 4D glazen u geeft eens zelf ervaren? Vraag ons naar de mogelijkheden

 

Scherp zicht in de zon

U bent vaak onderweg of misschien bent u wel veel te vinden op het water. Dan weet u hoe hinderlijk de schitteringen van de zon kunnen zijn. Gelukkig zijn er polariserende glazen. Deze nemen de schitteringen bijna helemaal weg, zodat u scherp en helder zicht heeft, in welke situatie dan ook!

Xperio glazen van Essilor bieden naast dit heldere zicht ook UV bescherming en laten de kleuren perfect uitkomen. U heeft in de felle zon nog nooit zo scherp kunnen zien! Benieuwd naar Essilor Xperio? Kom langs.