Glasadvies

Scherp zien is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij het ouder worden ontspringt uiteindelijk niemand de dans en krijgt iedereen te maken met kijkproblemen. Een leesbril is dan vaak een eerste hulpmiddel om weer scherp te zien op de korte afstand. Als u op elke afstand weer scherp wilt zien en wilt genieten van natuurlijk scherp zicht is een multifocale bril de ideale oplossing. Zo kunt u met één bril weer op alle afstanden scherp zien!

Doordat het glas van een multifocale bril is opgebouwd uit verschillende sterktes welke in elkaar overlopen is het glasontwerp complex. Hierdoor bestaan er grote verschillen in kwaliteit. Varilux is het eerste multifocale brillenglas, uitgevonden in 1959. Varilux is tot vandaag nog altijd ongeëvenaard en blijft innoveren om u te laten genieten van het beste zicht.

Maar wat is er nu eigenlijk belangrijk als het gaat om (multifocale) brillenglazen?

HET VERSCHIL TUSSEN STANDAARD BRILLENGLAZEN EN GEPERSONALISEERDE BRILLENGLAZEN

Geen oog is hetzelfde, zelfs uw linker- en rechteroog verschillen van elkaar. Voor een optimaal resultaat is het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk persoonlijke eigenschappen van uw ogen mee te nemen in het glasdesign van uw brillenglazen. Daarom is het belangrijk dat er een oogmeting plaatsvindt door een vakkundige opticien die beschikt over de meest geavanceerde meetapparatuur. Door middel van het Visioffice meetsysteem kunnen wij diverse gegevens verzamelen die uniek zijn voor uw kijkgedrag, zo worden de glazen speciaal aangemeten op uw ogen en het montuur dat u heeft uitgezocht.

Een brillenglas dat aangepast is aan de unieke eigenschappen van uw ogen werkt perfect samen met uw ogen. De gepersonaliseerde brillenglazen van Varilux werken perfect samen met uw ogen, zodat u als brildrager geniet van een contrastrijk en haarscherp beeld!

Kom langs in de winkel en informeer naar de beste Varilux kijkoplossing voor u.

Ons kijkgedrag is de afgelopen jaren sterk veranderd en dat vraagt veel van onze ogen. We kijken vaak en lang naar grote en kleine beeldschermen. Zonlicht en kunstlicht wisselen elkaar regelmatig af. Daarnaast willen we snel kunnen reageren tijdens het autorijden of sporten. Ieder oog is uniek. Net zoals een vingerafdruk uniek is. Met personalisatie wordt ieder brillenglas op maat gemaakt om u het beste zicht en comfort te geven. Een gepersonaliseerd brillenglas houdt dus rekening met de unieke eigenschappen van uw ogen.

Er is daarom een grote keuze aan brillenglazen en monturen.Wij kunnen u helpen om een combinatie te vinden die past bij uw behoeften en levensstijl.

HD-zicht met HD-glazen

Veel traditionele brillenglazen geven een goed zicht als u door het midden van het glas kijkt, maar niet als u bijvoorbeeld vanuit uw ooghoeken iets wilt zien. Het gevolg is dat u uw hoofd meer moet bewegen om te kunnen zien waar u naar kijkt. Essilor Eyezen brillenglazen bieden scherp zicht op elk punt van het brillenglas, ongeacht welke richting u op kijkt! Wilt u ook moeiteloos het beste halen uit uw ogen? Ga voor gepersonaliseerde Eyezen brillenglazen!

De Varilux Multifocale glazen met HD

Weg met beperkingen van multifocale glazen! Heeft u met uw huidige bril weleens een onzeker gevoel bij het traplopen? Moet u uw houding steeds aanpassen als u leest? Lijkt alles om u heen te bewegen? Aan deze beperkingen die multifocale brillenglazen vaak hebben, maken de Varilux E en X-serie brillenglazen geven een ultieme kijkoplossing. Scherp zicht op alle afstanden en in alle vrijheid! Voor super scherp zicht, van dichtbij tot veraf, met vloeiende overgangen ertussen in. De kwalitatieve brillenglazen van Varilux zorgen voor een optimaal kijkcomfort, de hele dag door. Toch weten we dat sommige situaties vragen om een bril met specifieke eigenschappen. Naast uw Varilux bril bieden wij ook andere oplossingen, denk hierbij aan een computer-, lees- of sportbril. Ook zijn al deze glazen ook als zonnebril leverbaar.

Wilt u de vrijheid die een multifocale bril met Varilux glazen u geeft eens zelf ervaren? Vraag ons naar de mogelijkheden