Zonnebrillen

Shinen in de zomer !

Een bijpassende zonnebril is natuurlijk erg leuk. Houdt daarbij wel rekening met uw ogen. U kunt beter één goede zonnebril aanschaffen dan meerdere van slechte kwaliteit. Let er bij de aanschaf goed op of de bril goed aansluit, kijk naar de UV bescherming en naar het CE logo.

Zonnebrillen zijn er in de eerste plaats om uw ogen tegen fel licht en schadelijke UV-straling te beschermen. Daarnaast zijn het inmiddels natuurlijk belangrijke modeaccessoires geworden.

Wij combineren graag het een met het ander. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende topmerken. Voor wie dat nodig heeft kunnen wij de glazen in uw zonnebril sterker maken. Vraag gerust naar onze zonnebril acties!

Hoe jonger kinderen zijn, hoe gevoeliger hun ogen zijn voor de zon. Dit wordt heel erg onderschat maar het is dus nét zo belangrijk dat ze een zonnebril dragen als dat er met zonnebrandcrème gesmeerd wordt.

Onze huidige collectie bestaat uit kleine, grote en exclusieve merken. Hierbij een overzicht van onze merken: Lindberg, Cloe, Tod’s, Tom Ford, Ray-Ban (incl.Ray-Ban Ferrari Collectie), Prada, Prada Linea Rossa, Penn&Ink, Oakley, Guess, Burberry, Esprit, Etnia en Adidas (sport).

Polariserende zonnebril

Dat is pas echt fijn kijken! Want met een polariserende zonnebril:

  • kijk je rustiger
    Het zonlicht wordt op de juiste manier gefilterd en dat maakt het beeld in zijn geheel rustig.
  • rijd je veiliger
    Je hebt minder hinderlijke reflectie van auto’s of zonlicht op het wegdek, daardoor rijd je veiliger.
  • zie je meer
    Door de kleur van het glas krijg je een beter en dieper contrast, zodat je meer details ziet.

 

We lichten iedere keer twee van onze geweldige merken en collectie uit!

 

Ray Ban

Tom Ford